Magazin > Lepota & telo
66 ogledov

Obleka, ki vas naredi vitke

ženska, plašč Imaxtree
Garderoba. Jesenski slog oblačenja za močnejše postave.

Kombinacije. Letošnje jesenske modne smernice so popolne za prikrivanje odvečnih kilogramov. Pet predlogov smo našli v blogu modne urednice Sheri Reed.

1. Dolga jopica

V dolgi jopici, ki jo lahko nosite odpeto ali zapeto, boste videti višji. Takšna jopica je osnoven kos garderobe, ki ga lahko nosite vso jesen in tudi pozimi.

2. Teliran suknjič

Poiščite suknjič, ki je teliran v pasu in se konča sredi bokov. Da boste dosegli želeni učinek, se vam mora suknjič povsem prilegati.

3. Obleka s pasom

Hruškasto postavo najbolje poudarite, če si nadenete pas. Srajčno obleko s pasom dopolnite s škornji in dolgo jopico.

4. Nabrana tkanina

Z drapiranjem magično ustvarite več, kjer je manj, in manj, kjer je več – če imate majhne prsi in velik trebuh, naj bo tkanina nabrana na prsih in obratno.

5. Tri četrt plašč

5. Tri četrt plašč

Tri četrt plašč učinkuje podobno kot dolga jopica – zoža trup in odkrije noge. Pristaja ravno krojenim hlačam, ozkim kavbojkam, krilom in celo legicam. Poiščite takšnega, ki sega do sredine meč; daljši lahko delujejo preveliki in učinkujejo ravno nasprotno, kot ste si želeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.