Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Ne gre iz hiše, dokler ne tehta 52 kg

Kim Kardashian FameFlynet
Kim Kardashian je že pred enim mesecem rodila hčerko North West, a se od takrat še ni prikazala na plan. Menda bo to naredila šele, ko bo tehtala 52 kilogramov.

Starleta Kim Kardashian je odločena, da iz hiše ne bo stopila, dokler ne bo povsem zadovoljna s svojo postavo, kar pomeni, da mora tehtati največ 52 kilogramov. To je še celo nekaj kilogramov manj, kolikor jih je 159 centimetrov visoka zvezdnica imela pred nosečnostjo.

Vir je za revijo US Weekly povedal, da je Kim skrajno nesamozavestna glede svoje trenutne postave. Zato se celo ni udeležila rojstnodnevne zabave svoje mlajše polsestre Kylie, s katero so sicer praznovali prav vsi člani družine Kardashian. Kim je kot izgovor navedla, da za hčerkico North ni mogla najti varuške. Neimenovani vir je ob tem razložil, da hoče biti 32-letna zvezdnica ob prvem nastopu pred javnostjo videti "hudo hudo hudo" in tehtati 52 kilogramov. Izdal je tudi, da se največ bojuje z odvečno maščobo na stegnih in zadnjici.

Kim naj bi sicer že izgubila 13 kilogramov, a jo do cilja loči še dodatnih 13. "Hujšanje ji je vzelo veliko več časa, kot je mislila. Zdaj je prišel najtežji del," je za konec še razkril vir in dodal: "Predvideva, da bo do cilja potrebovala še vsaj en mesec. Šele takrat bo začela razmišljati o poziranju pred paparaci."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.