Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Kim spet dokazala, kakšna diva je

Kim Kardashian FameFlynet
Starleta Kim Kardashian je spet dokazala, da je nekaj posebnega. Medtem ko si druge zvezdnice najamejo enega ali dva osebna trenerja, si jih je ona omislila kar pet.

Čeprav je datum njenega poroda še daleč, je Kim že začela resno premišljevati, kako bo izgubila poporodne kilograme. V ta namen je najela kar pet osebnih trenerjev, ki so zanjo že sestavili lažje treninge. Med drugim je zaposlila slavno trenerko Tracy Anderson, ki skrbi za postavo Gwyneth Paltrow, pa tudi Gunnarja Petersona, ki je sicer zavezan Jennifer Lopez. "V mojem studiu preživi kar nekaj dni na teden, včasih tudi šest," je za revijo In Touch Weekly povedal Peterson.

Andersenova je ob tem dodala, da je starleta začela z rednimi treningi, a jih je po tem, ko je imela konec marca nekaj zdravstvenih težav zaradi nosečnosti, malce omejila. "En teden delava precej intenzivno, potem pa Kim en teden počiva," je razložila.

Kljub nosečnosti je zvezdnica tudi na strogi dieti, ki ji jo je predpisal nutricionist in osebni trener Harley Pasternak. Začela je s 15-dnevno dieto, ki prvih pet dni vključuje le tekoče obroke, v naslednjih desetih pa so prišli na vrsto pravi. A očitno ji to ne pomaga najbolje, saj naj bi se 32-letnica v nosečnosti zaenkrat zredila že za 27 kilogramov.

Komentarjev 2
  • mia 08:34 30.april 2013.

    še psihiatra!

  • mia 08:33 30.april 2013.

    še enega psihiatra