Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Noseča Kim priznala, da goljufa

Kim Kardashian Spanx Fameflynet/Spanx
Starleta Kim Kardashian se spet spopada z zlobnimi jeziki, ki jo označujejo za debelo.

Kimin nosečniški slog je vsak dan pod drobnogledom. Marsikdo meni, da si zvezdnica z modnimi podvigi ne dela usluge, saj namesto nosečniških nosi navadna oblačila v večjih številkah. Očitajo ji tudi, da so njene slavne obline videti smešne in še večje, a Kim zatrjuje, da jih ima pod nadzorom.

Pri tem ji pomaga perilo za oblikovanje postave za nosečnice spanx, kar se marsikomu zdi nezaslišano, a 32-letnica se na to ne ozira. V nosečnosti ga je nosila tudi igralka Molly Sims, ki je naravnost zaljubljena v to slavno perilo. Kim "spanxice" nosi ves čas in očitno se tudi v blaženem stanju od njih ne more ločiti. "Nosečniške spanxice so odlične, saj se super prilegajo mojemu rastočemu trebuščku, zato so kakršnikoli komentarji, da imam smešne obline, povsem odveč."

Kim pa še vedno vztraja tudi pri visokih petah, ki jih po zgledu Victorie Beckham nosi kljub vedno večjemu trebuščku. Ljudje so zato še bolj neizprosni do nje. "Sestra Kourtney me je posvarila, da bodo ljudje veliko bolj kritični zdaj, ko sem noseča. Imela je prav," je zapisala na svojem blogu in dodala, da se počuti najbolje, ko nosi pete in lepe obleke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.