Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Nedrček kupujte s svetovalko

modrc, nedrček Žurnal24 main
Nasvet. Ko se odpravite po nakupih za nov nedrček, naj vam pri tem pomaga svetovalka.

Dobro počutje se začne pri spodnjem perilu, zato je prav, da mu posvetite dovolj časa in pozornosti. Nakupovanje nedrčka naj bo zato premišljeno, predvsem pa morate biti za to dobro razpoložene. Še pomembnejše pa je, da vam pri tem pomaga svetovalka, ki je za to usposobljena. "Modrček se mora telesu prilegati tako, da ga ženska sploh ne čuti. Osemdeset odstotkov žensk sploh ne ve, kakšna je njihova prava številka. Prepričane so, da če imajo doma nedrček velikosti 75B, da jim sploh ni treba več pomerjati. A tudi če poznamo znamko, ga je pametno pomeriti, saj se modeli med seboj zelo razlikujejo," pojasnjuje Majda Lekše, svetovalka pri spodnjem perilu Chantelle.

Svetovalka se vsaki ženski popolnoma posveti, jo izmeri in pomaga najti nedrček, ki se ji prilega kot druga koža. "Ženska se ne more izmeriti sama, to mora storiti nekdo, ki se na to spozna. Najti pravo številko je ključno, saj dobro počutje izhaja iz dobrega spodnjega perila, kar pa vpliva tudi na samozavest," dodaja sogovornica. Pri pomerjanju moramo paziti, da nas nedrček ne tišči, da so dojke lepo zaobjete in dobro nameščene. "To lahko vsaka preveri sama. Pri pomerjanju v košarico položite dlan, ki se mora lepo prilegati na dojko." Pri tem pa materiali ne igrajo ključne vloge, bolj važna sta kroj in pravilna številka.

Perilo ni popolno darilo

Spodnje perilo zato ni ravno najboljša ideja za darilo, pravi Lekšetova. "Vsakemu moškemu, ki kupuje perilo za partnerico, pomagam po najboljših močeh, a vseeno jim svetujem še, naj shranijo račun in naj njihova izbranka perilo, če bo treba, pride zamenjat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.