Magazin > Lepota & telo
8 ogledov

Nič več deklica

1/18
Žurnal24 main
Petra se je na preobrazbo prijavila, saj jo moti, da je videti premlada. Ker je pred kratkim dobila prvo zaposlitev, si je zaželela bolj resnega, poslovnega videza.

Petra se je na preobrazbo prijavila, ker je v življenju obrnila nov list. Dobila je prvo zaposlitev in si zaželela bolj resnega, poslovnega videza. Moti jo, da deluje premlada, saj se ji zdi, da zaradi tega ljudje od nje pričakujejo manj. Ker še nikoli ni imela skodranih las, sta se s frizerjem odločila za skodrano pričesko.

Petra je športnica in temu primerno je tudi njeno ličenje, ki ga ni vajena. Kozmetičarka ji je pokazala, kako si na hitro narediti poslovni make-up. Ker ima Petra zelo občutljivo kožo in nikakor ne najde primerne kreme za obraz, ji je kozmetičarka svetovala tudi glede uporabe krem in ji priporočila obisk negovalnega tretmaja, ki obsega piling, masažo, fitoterapijo in masko za obraz.


Petra PRED preobrazbo.


Petra PO preobrazbi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.