Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Nova kartica za modne nakupe

diners style mediaspeed
Vsi, ki uživate v modnih nakupih, se radi razvajate v lepotnih, negovalnih in masažnih salonih, radi jeste v dobrih restavracija in na splošno uživate v oblikovalskih kosih, se boste razveselili nove plačilne kartice, ki ponuja ugodnejše nakupe.

Diners Club Style je prva kartica v Sloveniji, ki poleg klasičnih ugodnosti Diners Club kartic nudi še številne druge ugodnosti in prihranke, ter omogoča popuste pri več kot 50 partnerjih na več kot 110 prodajnih mestih. Čeprav so se za sedaj v večini povezali le s partnerji v prestolnici, pri Dinersu obljubljajo, da se bo seznam partnerjev vseskozi dopolnjeval, ponudbo pa bodo razširili tudi po drugih slovenskih mestih. Z novo kartico boste dobili najboljše v modi, oblikovanju, lepoti in kulinariki.

Poleg ugodnosti bodo imetniki kartice deležni tudi številnih sezonskih akcijskih ponudb partnerjev, dobili bodo vabila na otvoritve in njihove dogodke, prvi bodo obveščeni o vseh novostih in trendih, povabljeni pa bodo tudi na prav posebna nočna nakupovanja in druge posebne dogodke, organiziranje prav zanje.

Ambasadorja Diners Club Style kartice sta postala novinarka in stilska ikona Hermina Kovačič in vzhajajoča modna zvezda David Radonjić. Pri Dinersu pravijo, da prav ona dva predstavljata vse vrednote, cilje in poslanstvo nove kartice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.