Magazin > Lepota & telo
59 ogledov

Nova vadba za čvrsto zadnjico

Iris Mulej
1/13
Črt Slavec
V Slovenijo je prispela nova vadba, s katero boste krepili trebušni predel in zadnjico ter hkrati izboljšali funkcionalno moč. Trening je zasnovan z namenom izboljševanja kondicije in daje moč za nove tekaške izzive. Za ženske in moške.

CXworx je revolucionarni, 30 minutni funkcionalni voden predkoreografiran trening ob glasbi, katerega cilj je takojšenj rezultat na telesni sredici. Osredotoča se na trup in mišice, ki povezujejo zgornji in spodnji del telesa. To je idealen trening za krepitev vašega trebušnega predela in zadnjice, ob tem pa izboljšuje funkcionalno moč (moč za vsakdanja opravila) in preprečuje poškodbe. CXworx™ vsebuje sklop popularnih treningov: trening za trup (celotno sredico), trening za moč, funkcionalni trening, treninge na podlagi izobraženih in izkušenih fitnes profesionalcev in skupinsko vadbo, ki je prirejena za vsakega posameznika.

Vadbo so včeraj predstavili na športnem dogodku, ki sta se ga udeležila tudi Reebok ambasadorja Boštjan Klun in Iris Mulej. Ob tej priložnosti sta najbolj zagretim športnicam predstavila še nove superge za tek, ZigTech. Z njimi trenirata tudi vrhunska športnika Lewis Hamilton in Iker Casillas, navdušile pa so tudi Boštjana, ki je strasten rekreativni tekač, in Iris, ki je pravkar v fazi pridobivanja licence za osebnega trenerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.