Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Obleke, cenejše od 50 €

New Look, 37,99 EUR
1/8
New Look
Niso samo za visoke; pristajajo tudi nizkim. Različni kroji skrijejo pomanjkljivosti.

“Modne maksi obleke niso rezervirane za visoka dekleta. S pravo izbiro kroja je dolga obleka primerna za vse postave,” pravi modna oblikovalka Metka Reberšak. S pravilno izbiro modnih dodatkov jo lahko oblečete za vse priložnosti – lahko je športna ali elegantna. Za dnevne priložnosti se poigrajte z velikim nakitom, sandali s kamenčki ali torbico, za večerne pa izberite elegantnejše dodatke in čevlje z visoko peto.

Za nizke postave

Če ste nizke postave in želite delovati višje, je najboljša rešitev obleka z V-izrezom, saj bo ta postavo podaljšal. Izogibati se morate ohlapnim krojem, manj primerni pa so tudi kričeči potiski in vodoravne črte. Najbolje boste videti v takšni obleki, ki bo nežno poudarila postavo, zato izberite kroj, ki nežno objame obline, pravi oblikovalka. Višje ste lahko tudi s petami s platformo.

Skrijte maščobne blazinice

Visoke in vitke ženske lahko nosijo ozko maksi obleko, ki sega do tal in poudarja linijo telesa. Če pa nimate ravno popolne postave in želite prikriti nekaj odvečnih kilogramov, izberite ohlapnejše kroje, stisnjene visoko na pasu ali pod prsmi – tako boste poudarili zgornji del telesa in prikrili maščobne blazinice na trebuhu, okoli pasu ali na stegnih, razloži sogovornica. V prodajalnah smo poiskali oblekice, cenejše od 50 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.