Magazin > Lepota & telo
77 ogledov

Bikini po 39. prepovedan

kopalke Shutterstock
Pri britanskem Telegraphu so nedavno objavili rezultate ankete, ki je pokazala, da sedem od desetih Britancev meni, da ženske po 39. letu ne bi smele nositi bikinija.

Ko so enaka vprašanja postavili samo damam, starejšim od petdeset, pa je bil izid nekoliko drugačen. 60 odstotkov žensk meni, da za bikini ni nikoli prepozno. 16,8 odstotka jih je dejalo, da bi si omislile bikini, 13,2 odstotka vprašanih pa je dejalo, da jim največjo težavo pri nakupu bikinija predstavljajo garderobe za preoblačenje v trgovinah, saj so vedno premajhne in zelo neudobne.

9,8 odstotka žensk je dejalo, da jim je nerodno kupovati kopalke, ker naj bi v takšnih trgovinah delali samo mladi prodajalci. Kar 42,7 odstotka vseh vprašanih pa je dejalo, da so trenutno modne bikini kopalke preveč sproščene, da bi si jih omislile same.

Komentarjev 1
  • gggg 09:46 06.julij 2012.

    Dejansko stanje je tako, da bi marsikatera po 39. letu lahko brez problemov nosila bikini, hkrati pa bi jih lahko prepovedali nosit najstnicam in 20-letnicam, ki s svojo prekomerno postavo kažejo, da preveč uživajo v raznorazni hitri prehrani!