Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Ogorčeni zaradi Dianinega oglasa

Diane Keaton
1/4
Youtube/Žurnal
L’Oreal se spopada s hudimi obtožbami retuširanja igralke Diane Keaton, potem ko se je takoj po govoru na podelitvi zlatih globusov med predvajanjem reklam pojavila v njihovem oglasu.

Diane Keaton je v nedeljo na podelitvi zlatih globusov v imenu režiserja Woodyja Allena sprejela nagrado za življenjske dosežke Cecil B. DeMille. Tik po njenem govoru so sledile reklame in oglas za znamko L'Oreal, v katerem se je pojavila prav Keatonova, a v povsem drugačni podobi, kot so jo gledalci videli le pred nekaj minutami.

Ker so igralko očitno zelo dobro obdelali mojstri retuširanja, se je na Twitterju kmalu vnela huda debata. "L'oreal ne bi smel predvajati reklame z Diane po tem, ko se je ravno pojavila na odru brez fotošopa," je zapisal nek tviteraš. "Ko sem videla reklamo, mi je bilo takoj jasno, da kamere na Globusih nimajo filtra." Eden od komentarjev je bil tudi: "Najslabša umestitev reklame, kar sem jih kdajkoli videl. Diane z gubicami na Globusih in brez gubic v L'Orealovem oglasu," ter: "Čakaj. Torej je Diane vse te gubice dobila med snemanjem reklame in podelitvijo Globusov? Kakšna smola." Oglas si lahko ogledate tukaj.

Vsi kometatorji so se strinjali, da je bila 68-letna igralka tudi na odru (brez retuširanja) videti odlično, ravno zato so tako ogorčeni, da so jo v oglasu tako spremenili. "Ravno sem si mislila, kako dobro je videti Diane brez botoksa in operacij, potem pa pokažejo oglas, kjer ima kožo 25-letnice," se je glasil nek tvit.

Se francoska znamka od pripetljaja z Julio Roberts in Christy Turlington ni nič naučila?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.