Magazin > Lepota & telo
126 ogledov

Operacija, za katero so moški čisto ponoreli

moški Shutterstock
Da so tudi moški vse bolj obremenjeni z videzom, potrjujejo najnovejši podatki britanskih lepotnih kirurgov.

V primerjavi z lanskim januarjem se je letos število moških, ki so si zaželeli liposukcijo trebuha, povečalo za kar 150 odstotkov, kažejo poročila britanskih lepotnih kirurgov. Moški pa se za liposukcijo ne odločajo le zaradi odvečnih maščobnih blazinic, ampak predvsem zato, ker želijo videz definiranega telesa z izrazitejšimi trebušnimi mišicami, piše Daily Mail.

Za takšne posege se v večini odločajo zdravi in telesno dejavni moški, ki pa z vadbo ne dosežejo želenih rezultatov. Estetski kirurg z britanske zasebne klinike Edwin Anthony dodaja, da na moške lepotne ideale prav tako kot na ženske vplivajo modeli z naslovnic moških revij in seveda zvezdniki.

Poleg odhoda pod nož pa se vse več moških januarja odloči za dieto, s katero naj bi izgubili med prazniki pridobljene kilograme. Nasvete, kako shujšati, moški iščejo predvsem prek spleta. Obiskanost portalov z vsebinami za zdravo moško življenje naj bi se po dosedanjem pregledu rezultatov obiskanosti povečala za 155 odstotkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.