Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Pahor ima več okusa kot Janković

Borut Pahor Zoran Janković
1/8
Mediaspeed.net
Po tem, ko smo prejšnji teden pod modno povečevalno steklo vzeli stil Mije Janković, Bojane Virant in Urške Bačovnik Janša, smo se zdaj ob pomoči modnih poznavalcev poglobili še v stil Zorana Jankovića, Janeza Janše, Gregorja Viranta in Boruta Pahorja.

Stilsko oceno šefov strank, ki se v nedeljo podajajo v boj za zmago, nam je podala modna oblikovalka in stilistka Metka Reberšak, modne nasvete zanje pa je z nami delil tudi modni oblikovalec Zoran Garevski.

Pahor za zgled, ostali potrebujejo pomoč

"Janković je, kar se tiče elegance in nastopanja v oblekah, vedno urejen, za prosti čas pa mu zmanjka nekaj okusa," pravi Reberšakova in dodaja: "V primeru zmage mu ne bi svetovala kaj dosti, saj se pri oblekah znajde, prostega časa pa najverjetneje ne bo imel veliko."

Bolj kritična je bila do Janše in Viranta: "Obleke gospoda Janše niso ravno primerne za njegovo postavo. Kadarkoli ga gledam po televiziji, se mu vedno mečkajo, kot da bi mu bile prevelike. Če zmaga, mu svetujem osebno šiviljo," pravi. "Gospod Virant pa bi moral glede na svojo postavo izbirati malo krajše sakoje in druge kroje. Če zmaga, naj zamenja stilistko." Največ stila pa ima gospod Pahor: "On je vedno urejen, kot pravi manekenček. Ima stil, tako v službenem kot v zasebnem življenju."

Če pa že govorimo o stilu politikov, ga ima po mnenju Reberšakove največ Silvio Berlusconi. "Italijan seveda, vedno ob pravem času stilsko urejen."

"Vizualna podoba je obveznost"

Berlusconi se očitno drži nasveta Garevskega, ki pravi, da je "izdelana vizualna podoba profesionalna obveznost politikov". Ta po njegovem mnenju izraža odnos, ki ga imajo do sebe, odnos do drugih in njihove osebne vrednote. "Za izrazit osebni stil je prostor le v zasebnem življenju, v javnih poklicih pa obstajajo pravila oblačenja, ki so zelo jasno zastavljena in jih je pomembno spoštovati," je misel sklenil Garevski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.