Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Oropali Louisa Vuittona

Louis Vuitton Flynet
Po tem, ko so prejšnji teden izpred trgovine Marca Jacobsa ukradli modne kose njegove najnovejše kolekcije, je zdaj brez nje ostal tudi Louis Vuitton. Tatovi so priznano francosko modno hišo oškodovali za kar 400 tisoč dolarjev.

Konec preteklega tedna je zamaskirana skupina tatov izpraznila pariško trgovino Louisa Vuittona, pri čemer so pet zaposlenih vzeli za talce, medtem ko so z modnimi kosi napolnili kar dva tovornjaka. Francosko modno hišo so oškodovali za kar 400 tisoč dolarjev (približno 300 tisoč evrov). Preiskava že poteka, a pariška policija za zdaj še nima nobene sledi za tatovi.

Louis Vuitton pa ni edina znamka, ki je imela smolo ta mesec. Na začetku novembra so okradli tudi Marca Jacobsa, ki je ostal brez celotne kolekcije za pomlad in poletje 2012. Vseh 46 modnih kosov so ukradli med prevozom z vlakom. Te naj bi tatovi uporabili za izdelovanje ponaredkov, ki se bodo prodajali na črnem trgu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.