Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Rachel Bilson bo predstavila kolekcijo čevljev

Rachel Bilson Flynet
Igralka Rachel Bilson, ki vedno znova navdušuje s svojim brezhibnim stilom, je združila moči s slavno stilistko in izdelovalcem čevljev, s katerima bo ustvarila novo kolekcijo čevljev za spletno prodajo.

Rachel bo s pomočjo stilistke Nicole Chavez in izdelovalca čevljev Steva Maddena lansirala kolekcijo čevljev za spletno stran ShoeMint.com, nad katero je 30-letna igralka zelo navdušena. Povedala je, da si želi, da bi stran obstajala že v časih, ko se je še prebijala med hollywoodske igralce. "ShoeMint je res kul, saj vsak mesec prinaša novosti in vedno lahko najdeš nekaj zase. Tudi cene so super in dostopne, predvsem pa prinašajo tudi dobro kakovost."

Kolekcije se veselita tudi njena "sodelavca" Nicole in Steve, predvsem pa sodelovanja z Rachel, saj naravnost obožujeta njen stil. "Čisto sva nora nanjo in ko sva dobila priložnost sodelovati z njo, sva bila  navdušena," sta povedala. Žal pa Evropejke ne bomo mogle uživati v Rachelinih čevljih, saj ShoeMint.com svojih izdelkov ne pošilja v Evropo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.