Magazin > Lepota & telo
56 ogledov

Pet laži, ki jih ženske govorijo svojim izbrancem

ženska Shutterstock
Ne, ne podpiramo velikih laži, ki so za zvezo lahko hitro usodne, a hkrati ne zanikamo, da so včasih majhne laži potrebne ali pa, da jih moški celo radi slišijo. Stavimo, da ste slišali ali izrekli že vsaj katero od njih.

Bilo je znižano

Ali pa: bilo je tako poceni. Morda je bilo res, a ne vsakokrat, ko se vaša najdražja iz modne prodajalne vrne z vrečko novih oblačil, čevljev ali dodatkov. Če želite izračunati realno ceno, tisto, ki vam jo pove, povišajte za vsaj 20 ali 30 odstotkov. A pogovor o razsipnosti z denarjem ni glavni razlog, zakaj ženske pogosto lažejo o tem, koliko so zares zapravile. Številne priznavajo, da s tem lažejo tudi same sebi, da bi zmanjšale občutek slabe vesti zaradi predragih oblači.

Ne želim nobenih daril

Ne glede na to, kolikokrat je poudarila, da za dan zaljubljencev ali obletnico ne želi nobenega darila, ga verjetno vseeno pričakuje. To, da ženske ne želijo ničesar, je pogosto le prikrit test za njihove izbrance. Presenetite jo.

Ti si moj četrti

Medtem ko se moški radi hvalijo s številom žensk, ki so jih (kar najbolje) zadovoljili, ženske pri štetju rade na koga pozabijo. Zakaj? Največ jih pravi, da zato, ker se bojijo, da bi jih moški cenili manj, če bi poznali pravo število njihovih spolnih partnerjev.

Ti si najboljši

In največji. Morda ste res, a vseeno obstaja veliko možnosti, da je resnico malo priredila. Ženske rade priznajo, da so najboljši seks doživele med krajšo avanturo, a nič zato. Saj ne želite slišati, da ste po kakovosti na tretjem, po velikosti pa na četrtem mestu?

Tvoje bivše me sploh ne motijo

Res je, a le če so v tujini in če z njimi res nimate stikov. Večina žensk svojim izbrancem sicer "dovoljuje" občasne stike z bivšimi, a seveda jih večina tudi laže, da jih to ne jezi. Njihove prijateljice verjetno poznajo čisto drugo plat zgodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.