Magazin > Lepota & telo
249 ogledov

Poceni visoka moda

Fendi
1/6
Imaxtree
V spletnih trgovinah so prestižne blagovne znamke znižane do 70 odstotkov.

Oblačila svetovno znanih modnih oblikovalcev lahko v različnih spletnih prodajalnah kupujete tudi iz domačega naslanjača. Nekatere ponujajo znižanja tudi do 70 odstotkov.

  • Polyvore. Spletna stran Polyvore omogoča virtualno kombiniranje oblačil in ustvarjanje lastnega sloga. Vsak obiskovalec ima možnost poiskati in ustvariti svoj edinstven slog ter občudovati modne kombinacije drugih uporabnikov, med njimi številnih znanih. Sodelujejo z znanimi modnimi blagovnimi znamkami in oblikovalci ter znanimi osebnostmi, ki imajo vpliv na modne smernice. (www.polyvore.com)
  • My Theresa. Na nemški spletni strani ponujajo visoko modno klasiko – modne znamke Stella McCartney, Miu Miu, Missoni, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Fendi in Marc Jacobs. Nekateri izdelki iz kolekcije pomlad/poletje 2011 so znižani kar do 70 odstotkov. (www.mytheresa.com)
  • Net-a-Porter. Je spletna prodajalna, ki izvira iz Velike Britanije. Visoka moda z modnimi oblikovalci, kot so Stella McCartney, Fendi in Karl Lagerfeld. Ponujajo do 70-odstotno znižanje nekaterih izdelkov iz kolekcije pomlad/poletje 2011. (www.net-a-porter.com)
  • Luisa Via Roma. Italijanska spletna trgovina, ki ponuja raznolike blagovne znamke, med katerimi so tudi znani modni oblikovalci. V tem trenutku so nekatere redne cene oklestili tudi za 70 odstotkov. (www.luisaviaroma.com)
  • Yoox. Je mednarodni spletni butik visoke mode in oblikovanja s svetovno znanimi modnimi oblikovalci in proizvajalci. Ponujajo stalno posodobljeno izbiro izdelkov edinstvenih slogov. Spletna stran omogoča natančno povečanje fotografij izdelkov, tako da lahko vidite prav vsak detajl. Spomladansko-poletna oblačila iz kolekcije 2011 so zdaj na voljo po do 60 odstotkov znižanih cenah. (www.yoox.com)
  • Designer Discount. Spletna stran Designer Discount ponuja znižane cene znanih blagovnih znamk spodnjega perila, nogavic in oblačil. Omogoča varno plačilo prek PayPala ali s kreditnimi karticami visa, mastercard, maestro in drugimi. Podatki za plačilo so dostopni samo izbranemu plačilnemu servisu, trgovec pa jih ne vidi. Spletna podoba Designer Discounta ni ravno oblikovni presežek, vendar ugodne cene nekaterih oblikovalcev odtehtajo to pomanjkljivost. (www.designerdiscount.co.uk)
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.