Magazin > Lepota & telo
47 ogledov

Popart moda po slovensko

I-bag
1/8
I Bag
Ko se združijo ustvarjalne ideje, nastane popart kolekcija za največje modne navdušenke.

Neli Štrukelj - Nelizabeta, modna oblikovalka, ki se podpisuje tudi pod lastno blagovno znamko I-bag, in slikarka Irena Kazazić sta združili svoje ustvarjalne ideje in tako je kot plod skupnega sodelovanja nastala kolekcija mini modnih dodatkov, ki vas ne bodo pustili neopažene.

Urbano in slikovito

"Njene slike so mi bile takoj všeč, saj so zelo slikoviti portreti – izseki iz urbanega življenja, sodobne pop kulture, ljudi in vsakdanjega življenja. Zato sem se odločila, da jo povabim k sodelovanju," je povedala Štrukljeva, ki je s slikami Kazazićeve želela popestriti različne uporabne izdelke i-bag: denarnice, etuije za kartice, obeske za ključe ...

Izbirate vi

Ker je izbor motivov zelo širok, se je odločila, da bo za pomoč pri izbiri tistih, ki jih bo tudi zares izdelala in ponudila v prodajo, prosila stranke. Na Ibag Inspires na Facebooku že poteka nagradna igra, v kateri lahko vsak med številnimi motivi izbere tistega, ki mu je najbolj všeč, vse motive pa si boste lahko ogledali tudi na sobotnem Artishu.

Vsi izdelki oziroma motivi pa imajo tudi svojo zgodbo. Nekatere slike so ujeti izseki kultnih filmov, druge portreti prijateljev, znancev, slavnih osebnosti ... Za vsakogar se nekaj najde.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.