Magazin > Lepota & telo
2 ogledov

Pozabite na likalnik!

Po besedah frizerja Mareta Filipiča boste to pomlad najbolj modne s pričesko v s Žurnal24 main
Pričeske, ki jih narekuje pomlad, bodo tokrat vzljubili tisti, ki si želijo več, ki ljubijo svobodo in ki so radi drugačni. Enotnega sloga ni, edino pravilo, ki ga narekujejo modni poznavalci, pa pravi: Pozabite na likalnik!
Likalnik, adijo!
To pomlad je dovoljeno skoraj vse. Enotne oblike, dolžine ali barve las ni, zato bodo nad novimi trendi najbolj navdušeni zagovorniki naravnega videza in tisti, ki si upajo več. Ravnajte se po nasvetih svetovno priznanega frizerja Mareta Filipiča in lasem pustite svobodo, naj se ti kodrajo, kakor želijo, volumen naj ustvarijo moderne linije, napočil pa je tudi čas, da se poslovite od likalnika in zelo ravnih las. Bi imeli vseeno ravne lase? Potem jih namesto z likalnikom posušite s pomočjo velike krtače.

Moderne linije
Ni pomembno, ali so vaši lasje dolgi ali kratki, poudarek naj bo na obliki in ne na dolžini pričeske. Moderne linije s kombinacijo mehkega in trdega striženja pa pričeskam dodajo razgibanost in volumen.

mat kodri

Odločite se za naravni barvni odtenek.  © iStockPhoto

 
Tudi barve se spreminjajo
Nič več intenzivnih barv! Črno naj zamenja temno rjava, intenzivno blond spremenite v pastelno in živo rdečo v nežnejši odtenek.

Ste za mat?
Izdelke, ki lase naredijo sijoče, naj to pomlad zamenjajo tisti, ki jim podarijo mat videz. Da, prav ste slišali. Frizerji in modni navdušenci po vsem svetu prisegajo na nove, moderne izdelke, kot sta puder za lase in "morska vodica". Puder da lasem mat videz, volumen in razgibano teksturo, a se ga pri nas, žal, še ne da dobiti. V boljših salonih pa lahko poskusite morsko vodico – sredstvo z dodatkom morske soli, ki lasem podari volumen in jim pričara videz poletja. Kot da bi jih po kopanju v morski vodi posušili na vročem poletnem soncu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.