Magazin > Lepota & telo
2159 ogledov

Pričeske, ki vas pomladijo za sedem let

Zooey Deschanel
1/5
EPA
Če želite osvežiti svoj videz, boste s spremembo pričeske to dosegle najlažje in najceneje. Prava izbira vas lahko pomladi tudi do sedem let.

Revija Redbook je zbrala nasvete znanih frizerjev, ki skrbijo za brezhiben izgled hollywoodskih zvezdnic, in sestavila seznam štirih pričesk, ki vam bodo po mnenju frizerjev povrnile mladosten in seksi videz.

Frufru

Če do zdaj še niste zbrale poguma za frufru, vam ga bo zagotovo vlilo dejstvo, da odlično skrijejo gubice na čelu. Ta rešitev je cenejša kot botoks in veliko bolj varna, poleg tega pa pričeski daje dodaten volumen. Frizer Ric Pipino, ki med drugim skrbi za pričeske Elle Macpherson in Fergie, svetuje tanek in daljši frufru, ki izraža ženstvenost. Nasvet: fizerja prosite, naj vam najprej odstriže malo las, da boste videle, kako vam pristaja. Če vam ne bo všeč, jih lahko še vedno počesete na stran.

Stopničasta pričeska

Če so vaši lasje postriženi enako in je dolžina povsod ista, potem vaša pričeska samo visi, stopničasto striženje pa ji daje volumen. Frizer Juan Carlos Maciques, ki neguje lase Jennifer Lopez, svetuje takšno striženje, saj lahkotno objame vaš obraz. Dodaja, da takšna pričeska ustvarja videz zdravih las, obrazu pa daje nežnejši videz. Ravni rezi in enaka dolžina pa delujejo ostro in vas lahko postara tudi za deset let.

Kodrasta pričeska

Kodri prav tako dajejo mladosten videz, a le, če segajo do ramen. Če imate krajše lase, vas bo to postaralo, zato si omislite daljše kodre. Takšna pričeska je zelo bujna, ki pa zahteva dodatno nego. Če so vaši kodri naravni, si omislite lepotne pripomočke, ki jih negujejo in krotijo, če pa imate ravne lase, si jih boste najlažje ustvarile z ravnalcem za lase. Kako to dosežete, si oglejte TUKAJ.

Speta pričeska

Najhitreje pa se boste pomladile, če si lase spnete v zanimiv čop ali figo. Pri tem svetujemo, da ne uporabljate glavnika, temveč svoje prste, saj bo pričeska tako bolj razmršena in nagajiva. Čop ali figa naj ne bosta preveč zategnjena, saj boste tako delovali strogo in prav nič mladostno. Kako ustvariti takšno figo, vam svetujemo TUKAJ. Še nasvet za čudovit čop: ko lase spnete z gumico, iz spodnjega dela čopa vzemite debeleši pramen in ga ovijte okoli gumice. Spnite ga z lasnico in jo skrijte v koren čopa. Tako bo videti, kot da ste si čop naredile iz lastnih las.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.