Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Pričeske z modnih brvi

Fendi
1/18
Imaxtree
Pokukali smo na modne brvi in preverili, kaj so za jesen in zimo pripravili modni velikani, po spletnih straneh priznanih frizerjev pa poiskali namige, kako si lahko modno pričesko omislite kar sami.

Gladki in sijoči

Vračajo se zglajeni lasje, tokrat s prečko na sredini glave. Na modnih brveh so prevladovali spuščeni in zglajeni v čop. Mokre lase dobro posušite s sušilnikom, pri tem pa jih ravnajte s krtačo. Nato jih popršite z izdelkom, ki lase zaščiti pred toplotno obdelavo, in jih zlikajte z likalnikom za lase. Na koncu uporabite sredstvo za lesk, da bodo lasje zasijali.

Razmršena igrivost

Razmršen videz nas je navduševal že v prejšnji sezoni, modni veljaki pa so se odločili, da ga še ne nameravajo izročiti pozabi. Za urejen, vendar igriv videz lase spnite visoko v konjski rep, nato s prsti iz njega namerno povlecite kak pramen las.

Volumen za pogumne

Modni krik so čopi, speti na vratu, pri katerih je volumen na zatilju nad gumico. Ko lase sušite s sušilnikom, imejte glavo sklonjeno, da dobite čim več volumna, nato pa jih spnite z gumico.

Dodatki v laseh

Opazni trakovi in drugi modni dodatki za lase so v prihajajoči hladni sezoni več kot dobrodošli, saj pričeski dodajo kanček prefinjenosti. Modni oblikovalci so jih tokrat kombinirali z oblačili.

Ultrakratki in blond

Če ste dovolj pogumni, si privoščite čisto kratko pričesko. Najmodnejša barva zanjo je blond. Naj vas ne zavede pomislek, da s kratkimi lasmi ne morete storiti ničesar. Ravno tako kot dolge jih lahko oblikujete na veliko načinov. Počešite jih gladko, s stransko prečo ali pa nanje nanesite gel in jih povsem razmršite. Ustvarjalnost velja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.