Magazin > Lepota & telo
89 ogledov

Nohti v mat odtenkih

Alexis Mabille
1/22
Imaxtree
Nohti bodo najbolj modni v mat in metalik odtenkih, za še bolj trendovski videz pa jih jeseni popilite v ovalno obliko.

Najbolj opazen trend z modnih brvi so temnejši mat odtenki, ki najlepše pristajajo kratko pripiljenim nohtom. Med temnimi odtenki prevladujejo rjava, vamp rdeča, temnomodra, vijolična in siva, v ospredje pa so se prebili tudi nude in beli odtenki. Spregledati ne smemo niti razcveta metalik odtenkov, ki jih letos lahko kombinirate k prav vsakemu stilu.

Ste za lunice?

Še bolj trendovsko boste videti, če boste nohte obarvali v dveh odtenkih. Zgrešili ne boste s svetlejšimi ali temnejšimi lunicami po vzoru francoske manikire – na spodnjem ali zgornjem delu nohta, poslikavam z rožicami in kristalčki pa se raje izognite.

Ovalna oblika

Kvadratno obliko nohtov bo zamenjala ovalna, nohti pa so lahko krajši ali daljši. Za obstojnejšo manikuro ne pozabite na podlak, z nadlakom pa lahko prav vsak odtenek spremenite v mat različico.

V galeriji ne spreglejte jesenskih namigov.

Komentarjev 2
  • Lapanka 13:39 09.september 2011.

    Filipka, se popolnoma strinjam s tvojim komentarjem. Jaz sem na začetku še poskušala z raznimi domačimi preparati, ki naj bi bili naravnega vira, vendar od kar sem začela uporabljati lake kolekcije Revlon, sem čisto opustila te domače preparate in moji ...prikaži več nohti so pod Revlonovo nego brezhibni in sijoči.

  • Filipka 11:38 08.september 2011.

    Meni take kombinacije ne pridejo v poštev, ker se mi zdi da je zelo pomembno kakšne sestavine in pa barve uporabljaš za svoje nohte. Jaz prisegam na izdelke Revlon in sem z njim zelo zadovoljna. Meni lak drži celi teden ...prikaži več in nohte naredi zelo profesionalnega izgleda.