Magazin > Lepota & telo
157 ogledov

V trendu: paž in bakreni odtenki

paž, pričeska Imaxtree
"Jesenski trendi narekujejo stroge linije striženja in tople, bakrene odtenke," trende pričesk narekuje frizer Edo Vukalič iz Studia S4.

Mehke linije striženja bodo zamenjali bolj strogi paži vseh dolžin, poudarek pa bo na dolgi do srednje dolgi dolžini, razlaga Vukalič. Frufruji ostajajo, saj naredijo obraz odprt, njihova dolžina pa se prilagaja obliki obraza in pričeske. "Paž je dobra izbira za ženske z bolj tankimi lasmi, saj poudari volumen las in obliko pričeske," še dodaja Vukalič.

Bakreni odtenki

Jesen bo po živahnem barvnem poletju bolj mirna, v ospredju pa še vedno ostajajo topli bakreni, oranžni in rdečkasti toni. Zgrešili ne boste niti s klasičnimi svetlimi in rjavimi odtenki, med katerimi še posebej prevladujejo kostanjevi toni.

Speta ekstravaganca

Med spete pričeske se z jesenjo vračata ekstravaganca in glamur. Lasje so z valovitimi prameni speti visoko na lasišču, izdelki za moker videz in sijaj so skoraj nujni. Za bolj sproščen videz pa bodo tudi to sezono poskrbeli čopi, fige in kite, gladko spete ob lasišču.

Komentarjev 2
  • Dixon 12:05 26.avgust 2011.

    Tudi jaz uporabljam Subrino. Zelo zadovoljen z izdelki, imajo res hude šampone!

  • Filipka 11:48 25.avgust 2011.

    Jaz uporabljam barve in izdelke kolekcije Subrina in moram priznati, da so me barve in odtenki čisto navdušili in prepričali. Res lahko narediš neverjetno kombinacije barv, ki so žive in igrive in ti dajo poseben občutek popolnosti.