Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Sarah Jessica se je zamerila Američankam

Sarah Jessica Parker FameFlynet
Igralka Sarah Jessica Parker se je morala odpovedati visokim petkam, za kar krivi poceni čevlje. A zvezdnica si je s tem nakopala jezo marsikatere modne navdušenke.

Sarah Jessica je med snemanjem filma Le kako ji to uspe?! nosila "poceni" čevlje, saj je to zahteval njen lik. V neudobnih čevljih iz plastike je menda morala preživeti tudi do 18 ur na dan, kar je po njenem mnenju krivo za zdravstvene težave, ki jih ima zdaj. In kaj si igralka predstavlja pod pojmom "poceni čevlji"? Brez dlake na jeziku je povedala, da takšne prodajata priljubljeni ameriški znamki Aldo in Nine West, cene njihovih čevljev pa se gibljejo od 70 do 120 dolarjev. Nedavna spletna anketa, ki jo je opravila revija ShopSmart, pa je pokazala, da povprečna Američanka za par čevljev zapravi približno 50 dolarjev, torej je to absolutno pod ravnjo Parkerjeve. "Res je žalostno, moje noge so me ponesle po vsem svetu, a sčasoma so mi hotele sporočiti, da so res utrujene in da je čas, da neham nositi cenene čevlje."

Zvezdnica si je s tem nakopala jezo marsikatere modne navdušenke, razburila pa je tudi z izjavo, da je med snemanjem serije Seks v mestu ves čas nosila vrtoglave pete, a se ni nikoli pritoževala. To pa zato, ker je nosila le čevlje luksuznih modnih znamk, kot je Manolo Blahnik. Le koliko navadnih smrtnic si lahko privošči takšne čevlje? Ne prav veliko.

Številni ameriški mediji se zdaj sprašujejo, ali jim je Sarah Jessica hotela s takšnim nadutim obnašanjem pokazati, da se nikakor ne more primerjati s povprečno žensko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.