Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Saša Einsiedler: "Nenaličena sem videti mlajša!"

Ginekologinja mi je rekla, da je nosečnost takšna pomlajevalna hormonska bomba, Žurnal24 main
Saša Einsiedler je z nami delila lepotni trik, ki pravi: "Nosečnost je takšna pomlajevalna hormonska bomba, da se vsi botoksi in drugo lahko skrijejo."
Katero kremo za obraz uporabljate in koliko zanjo odštejete?
Uporabljam zelo različne kreme, odvisno od letnega časa in priložnosti. Po navadi zanjo odštejem kakih 30 evrov. No, imela pa sem že tudi tiste za 200, ampak zdaj sem zadovoljna tudi s cenejšimi.

Za katero kozmetiko, ki jo uporabljate, odštejete največ?
Pravzaprav zadnje čase ne kompliciram kaj dosti z raznimi preparati, zdi se mi, da je včasih kaj cenejšega tudi zelo dobro. Ni vse v ceni. Če pomislim, vendarle največ odštejem za kreme za obraz, saj imam posebej vlažilni gel, pa kremo za okrog oči in po možnosti še dnevno in nočno. To pa vse skupaj kar nanese.

Vaš trenutno najljubši lepotni izdelek?
Razne kreme proti strijam.

Ste za botoks oziroma lifting ali gubice odpravljate zgolj s kremo?
Krema je zakon. Pa svež zrak, sadje in zelenjava, veliko tekočine, nič sekiranja, kajenja ... pa se bomo postarale lepo.

Saša si bo po porodu privoščila klasično masažo. © iStockPhoto

 
Kolikokrat na mesec obiščete kozmetični salon?
Joj, kar kakšnih deset let je že, odkar sem bila nazadnje pri kozmetičarki. Privoščim si le kakšno pedikuro, ker se mi ne ljubi drgniti podplatov doma. Sploh zdaj, ko jih komaj še dosežem. Sicer sem si pa obljubila, da se bom po petem porodu vendarle nagradila tudi s kakšnim crkljanjem, predvsem so mi všeč klasične masaže telesa.

Posvečate več pozornosti lasem ali obrazu?
Na vso srečo so moji lasje zelo potrpežljivi in ne potrebujejo veliko nege. Ne mastijo se mi, oprana in sfrizirana sem v petnajstih minutah, je pa res, da mi to omogoča dobra frizerka, ki me postriže tako, da nimam nikakršnega dela. Včasih se pozabim počesati, pa tega nihče ne opazi. Več časa pa posvetim obrazu, ki ga, sploh zadnja leta, redno čistim z mlekom in tonikom, česar dolga leta nisem počela. Mi je bila voda dovolj.

Kaj na svojem obrazu najraje poudarite z ličili?
Oči, posebej trepalnice, čeprav sem si jih zadnjič, ko sem kurila v peči, rahlo prismodila … A vidim, da mi že poganjajo nove … Rada sem našminkana, a le toliko, da si zarišem obliko ustnic.

Koliko dni na mesec preživite popolnoma brez mejkapa?
He he, boljše vprašanje bi bilo, koliko dni sem naličena, teh je namreč občutno manj. Če ravno ne grem na delo, na kakšen sestanek ali prireditev, sem najraje nenaličena. No, za trgovino si največkrat namažem le trepalnice in to je to. Moji družinski člani so popolnoma ogorčeni nad mano, kadar imam mejkap, saj mi pravijo, da sem "umazana". Zato sem največkrat kar brez. Ugotovila pa sem tudi, da sem brez videti mlajša. Zakaj bi se torej "risala"?

Saša trenutno uporablja Versacejevo dišavo. ©

 
Kakšne dišave so vam všeč, katera je vaša najljubša in katero trenutno uporabljate?
Dišave mi ugajajo, trenutno uporabljam Versacejevo Bright Crystal. Je pa zanimivo, da si skoraj vedno kupim drug vonj, ko mi zmanjka stare dišave. Sploh pozimi in poleti mi ugajajo čisto drugačni vonji.

Če bi bilo možno: kateri del svojega telesa bi najraje zamenjali ali vsaj popravili?
Hja, verjetno mi bo po peti nosečnosti marsikaj "ostalo", bomo videli. Zdaj uživam v trenutku, ko lahko nosim ohlapna oblačila, s tem vprašanjem se bom ubadala kakšno leto po porodu.

Zaupajte nam lepotni trik, ki ga uporabljate in za katerega veste, da deluje?
Z veseljem. Ginekologinja mi je rekla, da je nosečnost takšna pomlajevalna hormonska bomba, da se vsi botoksi in drugo lahko skrijejo. Torej, veselo na delo!!!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.