Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Sožitje generacij

gospe Shutterstock
Naslednji teden Festival za tretje življenjsko obdobje.

V sredo bo v Cankarjevem domu v Ljubljani svoja vrata odprl že 11. Festival za tretje življenjsko obdobje. Osrednji dogodek letošnjega festivala je tridnevna mednarodna strokovna konferenca.

Prostovoljstvo povezuje generacije.

Festival bo poleg tega ponudil tudi kar 15 razstavnih parkov, kjer bodo podjetja in organizacije predstavili svojo ponudbo izdelkov in storitev, manjkale pa ne bodo niti stojnice z nagradnimi igrami in degustacijami najrazličnejših izdelkov. Obiskovalce bodo razveseljevali tudi glasbeni večer pesmi in plesa, literarni veceri, fotografske delavnice in še veliko več. Podrobnejši program si lahko ogledate na spletni strani F3zo.si, kjer dobite tudi vse preostale informacije o festivalu. Ta se konča 29. septembra.


Dogodek je brezplačen

3ZO. Na festivalu se bo zvrstilo več kot dva tisoč nastopajočih, vsi dogodki pa bodo popolnoma brezplačni. Slovesno odprtje festivala bo v torek ob 11. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.