Magazin > Lepota & telo
63 ogledov

Sproščanje ob zvokih tibetanskih posod

1/2
Žurnal24 main
V salonu Mirjam smo si privoščili zvočno masažo. Sprostili smo se ob zvokih, izvabljenih iz tibetanskih posod in se povezali s svojim notranjim jazom.

Starodavna modrost

Zvočna masaža s tibetanskimi pojočimi posodami temelji na starodavnih modrostih izpred pet tisoč let. Zvoki tibetanskih posod harmonizirajo levo in desno možgansko polovico ter uglašujejo celo telo. Zvok ima moč osvobajanja starih travm iz celičnega spomina, prav tako pa tudi zavira proces staranja, povečuje življenjsko energijo ter izboljšuje kroženje krvi.

Osvobodite se
Po terapiji prevladuje občutek prijetnega ščemenja pod kožo, ki ga povzroči vibriranje posod. Posameznik se počuti lahkega in osvobojenega negativne energije ter črnih misli. Takšno razvajanje je primerno za vse tiste, ki bi sebi ali svojim najljubšim radi podarili nekaj lepega. Pomembno pa je, da tisti z boleznimi srca maserjem o bolezni povedo. V redkih primerih lahko pride do reakciji, kot so pospešena prebava, rahla slabost in potenje.

Masaža s pojočimi tibetanskimi posodami je v Sloveniji vsekakor dobrodošla novost, ki se ji je vredno prepustiti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.