Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Sproščeno na ples

Emporium modna revija maturantov
1/16
Emporium
“Maturantski plesi so pred vrati, in če želite biti modni, letos izberite živahne barve,” pravi oblikovalka in stilistka Metka Reberšak.

Sproščena lahkotnost

Za maturantski ples so najprimernejše sproščene in lahkotne obleke, saj stroga eleganca deluje nesproščeno in težko,” dodaja. Letošnje smernice narekujejo padajoče materiale živahnih barv in vzorcev. Ljubiteljice opaznih barv tako ne boste imele težav, saj so modni vsi, od vijoličastih do zelenih in rdečih odtenkov. “Če pa se nikakor ne morete odpovedati eleganci, se odločite za lahkotno obleko v črnih ali bež odtenkih,” predlaga oblikovalka. “Najpomembneje je, da se v oblačilih počutite dobro.

Usklajena soplesalca

Nenapisano pravilo je, da sta soplesalca barvno usklajena. Zato Reberšakova fantom svetuje, naj se s soplesalko uskladijo z barvo srajce. Namesto stroge elegantne naj izberejo modno oprijeto. Za tiste, ki se v srajcah počutijo utesnjene, pa so primerne tudi športnoelegantne majice.
Modni suknjič, ki je lahko tudi iz džinsa, je v kombinaciji s potiskano majico v zadnjih letih pravi hit,” dodaja.

Ne v novih čevljih

Čevlje prilagodite obleki,” predlaga oblikovalka. Tako dekletom kot fantom svetuje, naj pred plesom čevlje večkrat preizkusijo, kajti “žulji in nerodna hoja niso prav nič razkošni”.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.