Magazin > Lepota & telo
13332 ogledov

Srb izumil nedrček, zaradi katerega prsi zrastejo v enem tednu

nedrček Profimedias
Dovolj je, da si ga nadenete le trikrat!

Milan Milić pravi, da je naredil nedrček, zaradi katerega rastejo prsi. Nekdanji študent inženirstva iz Srbije pravi, da je za povečanje prsi dovolj, če ženska njegov izdelek uporablja en teden. Pravi, da njegov izum vpliva na cirkulacijo v prsih in da se lahko prsi povečajo za eno košarico oziroma nekje med tri in štiri centimetre v premeru.

Na idejo je prišel, ko mu je njegovo dekle potožilo, da ima premajhne prsi, a ni želela iti pod nož. Po dveh letih raziskovanja, je končno našel rešitev. "To je povsem naravni proces, kjer se prsi povečajo zaradi boljše cirkulacije prsi,“ pravi Milan in dodaja, da je nedrček poimenoval E-bra. Izdelek stane 165 evrov.

nedrček Magazin Razlogi, zakaj nedrčki niso najbolj zdravi za vaše prsi

"Priporočam, da se e-bra nosi najmanj trikrat na dan po pet minut. Ta postopek ponavljajte en teden,“ je Milan povedal za britanski Daily Mail. Njegov prototip nedrčka je prva preizkusilo njegovo dekle Jelena, ki je bila nad rezultatom navdušena.

Učinek čudežnega nedrčka, ki ga je izumil 33-letni Srb, je na eni od pacient poskusil tudi priznani lepotni kirurg dr. Michael Salzheaur, znan tudi pod vzdevkom dr. Miami. "Prej sem nosila nedrček številke 36B, zdaj pa imam C košarico. Počutim se veliko bolje, se pa še vedno navajam na občutek večjih prsi. Rada bi še enkrat poskusila nedrček, da vidim, če bodo še zrasle,“ je za tuje medije povedala Sabrini Molinar, ki je pri lepotnem kirurgu Michaelu poskusila nedrček.

Komentarjev 3
  • banja 09:50 28.januar 2018.

    Kwa vse pišejo cajtngi!!!! Hec je v tem, da eni vzamejo vse smrtno resno in vsemu verjamejo. "Sej je u cajtngih pisal", pravjo.

  • 1a2b3c 14:16 18.januar 2018.

    ja ljudje nasedite temu, hitro naročit to je čudež, sigurno je božji poslanec. kaksen modrček ki prsi viša.. samo če ima kemikalje ki so na modrčku in ko pridejo v stik z joško nastane reakcija ki nekakor veča joško vendar ...prikaži več nikjer niso napisani stranski učinki. npr sigurno tvori rakave celice na dojki

  • Avatar Leon
    Leon 11:42 14.januar 2018.

    Ne prsi , "izumitelju" se bo povečal bančni račun ! ha,ha,ha,ha