Magazin > Lepota & telo
6585 ogledov

Ste opazili, da se Marko Vozelj ne stara?

Marko Vozelj mediaspeed
Videti je bolje kot pred 20. leti!

Po tem, ko smo si ogledali najnovejši videospot Marka Vozlja za pesem Ljubezen ni samo navada , smo se opazili, kako dobro je pevec videti pri svojih 49. letih. Zato smo ga poklicali in vprašali, s čem vzdržuje svoj mladostniški videz.

Čuki | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed
"Mislim, to, da se ne staram, ni res. Mogoče se staram na drugačen način. Tako, da je ženskam všeč. (smeh)," je pogovor začel Marko in dodal: "Mislim, da je malo genetika, malo pa je tudi to, da moraš počakati, da dozoriš. Malo bolj 'baby face' ljudje imamo mogoče ta učinek, da se počasneje staramo. V puberteti bi mogoče rad zgledal starejši, pa ne gre, potem pa je obratno."

Vozelj pravi, da pri mladostniškem videzu zagotovo pripomorejo tudi lasje, saj so nekateri moški pri njegovih letih že zelo osiveli, nekateri tudi plešasti. "Nič kaj posebnega. To je stvar genetike. Res je, da imam kožo, da se nikoli nisem veliko mazal s kremami. Če se že mažem, se mažem pozimi. Samo osnovna higiena, umivanje in britje."

In lepotni posegi? Šarmantni pevec pravi, da za enkrat o teh ne razmišlja, a dodaja: "Nikoli pa ne reci nikoli. Če bi ugotovil, da me neka stvar blazno moti, tudi mogoče. Za enkrat me nič ne moti. Mislim, da je to bolj domena žensk oziroma tudi domena tega, kako se želiš predstaviti javnosti. Sebe bolj štejem med tiste, ki ljudi nagovarja z glasbo in ne toliko z vizualizacijo. Imam tisto obleko in k frizerju grem, to je to. Nikoli ne izstopam s svojim videzom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice