Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

Ste za klobuček?

Nadenite si klobuk in ustvarite svoj stil.
1/9
Žurnal24 main
Kape in klobuki nas ne varujejo le pred mrazom in vetrom, ampak so tudi nepogrešljiv zimski modni dodatek. Se tudi v vaši omari skrivajo pletene kape, športne čepice ali romantični klobučki?

Poleg tega, da vas kape in klobuki zavarujejo pred mrazom, vetrom in snegom, jih lahko uporabite tudi za drugačne namene. Ste že pomislili, da bi neumite lase ali neurejeno pričesko prekrili s klobukom?

Kakšno kapo izbrati?
Modne smernice vam pri izbiri zimskega pokrivala puščajo odprte roke. Ni važno, ali je vaša kapa pletena ročno ali strojno, enobarvna ali pisana, usnjena ali žametna. Pri kapah ni pravil, dovolj je, da jo lepo skombinirate s celotno podobo. Če si upate več, naj bo drzna in vpadljiva. Ustvarite svoj stil in bodite drugačni.

Nadenite si klobuk
Ste rade modne? Nadenite si klobuk. Čeprav so dnevi njegove največje slave že davno minili, je njihova posebnost ostala. Izbira pravilnega klobuka vas bo naredila zelo moderne in elegantne. Vam veliki klobuki niso všeč ali se v njih počutite smešno? Izberite elegantno kapo z manjšo strešico.

Se vam zdijo kape dolgočasne?
Ste se naveličali svojih starih kap, v trgovinah pa ne najdete prave zase? Premislite, kaj si želite, in staro kapo popestrite s perlicami, gumbki ali drugimi dodatki. Če obvladate spretnosti pletenja, si kapo naredite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.