Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Supermodel: "Sovražim svoj videz!"

David Grandy Dolce&Gabanna
Ste nezadovoljni s svojim videzom? Nikar ne skrbite. Tudi najlepši med lepimi si niso všeč. David Grandy je med najbolj zaželenimi moškimi modeli na svetu, sam pa se počuti kot grdi raček.

Nesramno privlačen, šarmanten in z izklesanim telesom – David Grandy je zagotovo moški, ki je deležen mnogo skritih in odkritih pogledov. Leta 2009 so ga razglasili za tretjega med najboljšimi moškimi modeli na svetu. Velja celo za muzo Dolce&Gabbane. Kljub temu, da se uspešno giba v modnem svetu že deset let, je David v intervjuju za Men's Health priznal, da ni zadovoljen s tem, kar vidi v ogledalu.

"Zelo sem samokritičen. Sovražim svoje lase, usta, nos. Ljudje mislijo, da razmišljam o sebi več, kot to v resnici počnem," je povedal David v omenjenem intervjuju.

Se vam zdi neverjetno? Negotovost mu uničuje osebno življenje. Zaradi tega naj bi mu celo razpadla ljubezenska zveza. David pravi, da se, kamorkoli pride, počuti kot avtsajder. Življenje lepih in slavnih je res težko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.