Magazin > Lepota & telo
113 ogledov

Takšno zadnjico ima popolna ženska

Kelly Brook twitter.com
Popolna ženska ima definiran trebušček kot Rihanna in čvrsto zadnjico kot Kelly Brook. Pa moški? Ženske bi imele takšnega, ki bi imel postavo kot David Beckham.

Če govorimo o telesnih atributih, smo si ženske in moški še kako podobni. Oboji bi želeli partnerja ali partnerico s ploskim trebuhom in definiranimi mišicami, piše Mail Online.

Da se lepotni ideali spreminjajo, je pokazala raziskava, v kateri je sodelovalo 2.000 prostovoljcev. Ženske si več ne želijo vitkega telesa z manekensko postavo, ampak zdravo telo z izoblikovanimi mišicami. Več kot polovica žensk, ki so sodelovale v raziskavi, si želi atletsko postavo, le 10 odstotkov pa je bilo takšnih, ki bi bile rade zelo suhe.

Na vprašanje, kakšno telo si želijo moški, se je 24 odstotkov moških odločilo za atletsko postavo, 16 odstotkov si jih želi postavo potapljača, 11 odstotkov mišice, kot jih imajo kolesarji, najmanj moških pa si želi postavo nogometašev.

Ženske bi Davida Beckhama

A kar si zase želijo moški, ni nujno všeč tudi ženskam. Te so priznale, da jih najbolj privlačijo moški, ki imajo postavo podobno Davidu Beckhamu. Moški z vidno izoblikovanimi trebušnimi mišicami so pri ženskah na vrhu seznama (25 odstotkov), sledijo takšni z mišičastimi rokami (23 odstotkov), na tretje mesto se uvrščajo moški s širokimi in definiranimi rameni (11 odstotkov).

Moški pa Kelly Brook

Izoblikovane trebušne mišice pa so všeč tudi moškim. Tretjina jih pravi, da so prav trebušne mišice največji ženski atribut. Všeč jim je mišičast trebušček pevke Rihanne in Gwen Stefani, seveda je v ospredju tudi čvrsta in zaobljena zadnjica (25 odstotkov), kot jo ima Kelly Brook, nič manj pomembna niso niti čvrsta bedra (11 odstotkov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.