Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Teden mode: Za manekenke 60 pic in dva litra pudra

teden mode fashion week backstage zaodrje zakulisje
1/29
Saša Despot
Pred zadnjo revijo tedna mode smo pokukali v ozadje vsega dogajanja, v garderobo, sobo za make-up, k frizerjem ter med še čisto sveže kreacije modnih oblikovalcev.

Slabo uro pred začetkom modne revije je v zakulisju vladalo mirno vzdušje; manekenke so v tišini čakale na make-up, oblikovalci so še zadnjič preverjali kreacije, frizerji pa so delali končne popravke. Tišino je prekinila Tjaša Stanič, priznana slovenska manekenka, ki je tudi tokrat skrbela za manekenke in njhove izhode. Sklicala jih je na nujni sestanek, kjer jim je dala še zadnje napotke za na brv. Potem pa se je začelo pravo dogajanje.

Statistka s 5. tedna mode

Za manekenke je v treh dneh skrbelo šest vizažistk, štirje frizerji, obleke je urejalo deset garderoberjev prostovoljcev. V sobi za make-up so za dekleta porabili kar dva litra pudra, na eni modni reviji pa so obule približno sto parov čevljev.

Če ste mislili, da manekenke ne jedo nič drugega kot vato, namočeno v pomarančni sok, ste se zmotili. Dekleta so v povprečju pojedle 15 do 20 pic na dan, manjkalo pa ni niti sadje; v treh dneh so ga pojedle približno 20 kilogramov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.