Magazin > Lepota & telo
454 ogledov

Test: pospešena rast trepalnic

trepalnice
1/4
Shutterstock
Preizkusili smo izdelka za močnejše in daljše trepalnice.

Preizkusili smo dva izdelka – DermaLuxe Lash in Neulash, ki obljubljata daljše, gostejše in močnejše trepalnice. Dve osebi sta testirali DermaLuxe Lash, dve pa Neulash. Izdelka smo nanašale v slogu črtala za oči vsak večer na očiščeno kožo.

Temnejše trepalnice

Prvi opazni rezultati so se pokazali precej hitro. Vse, ki smo izdelka testirale, smo opazile, da so postale trepalnice v prvih dveh tednih temnejše. Kmalu se je uporaba začela poznati tudi na dolžini trepalnic. Vendar rast ni bila enakomerna – sem ter tja je kakšna trepalnica vidno prerasla preostale, kmalu pa so ji sledile tudi druge. Po koncu testa smo udeleženke pri testiranju s trepalnicami zadovoljne. Največja razlika je v njihovi barvi, saj so postale temnejše. Vse imamo tudi daljše trepalnice.

Tudi na obrveh

Izdelka smo preizkusili še na obrveh in tudi tam sta uspešno pospešila rast.

Komentarjev 4
  • lanar 11:57 05.avgust 2014.

    Tele cene so pa res pretirane. Dobiš na internetu enako kakovosten izdelek če ne še bolj. jaz sem kupila Xlash od znamke Almea in je super, je pa za polovico cenejši od obeh dveh zgoraj!

  • Tanja Žbogar 18:35 20.december 2011.

    Ricinusovo olje je cenejše in prav tako pospešuje rast in temnenje trepalnic ter obrvi.Te slike se mi zdijo sfotošopane (posebej tam, kje ima zaprte oči).

  • Aleš Stremljan 12:19 20.december 2011.

    80 € ?!!! za trapalnice ega, ma js bi še barvo za lase prepovedu, da vidmo kdo se bo potem zmrdoval hehe