Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Za razliko od Kate Pippa ne gleda na denar

Kate Middleton Pippa Middleton Flynet
Medtem ko Kate Middleton nosi obleke, ki bi si jih lahko brez težav privoščile tudi navadne smrtnice, je njena sestra Pippa veliko bolj razsipna. Za v službo je namreč oblekla obleko, ki stane 570 evrov.

Kate Middleton je že aprila presenetila s preprosto Zarino obleko, na začetku decembra pa si je za dobrodelni koncert nadela kreacijo iste blagovne znamke, ki stane le 85 evrov. In medtem ko se Kate družabnih dogodkov udeležuje v "poceni" oblekah, ki si jih lahko privoščijo tudi navadne smrtnice, njena sestra Pippa v službo hodi v precej dragih oblačilih. Na začetku tedna je namreč na delo odšla v obleki, ki stane nič manj kot 570 evrov.

Sestri Middleton sta sicer znani po tem, da si "drzneta" isto obleko obleči dvakrat, pogosto pa nas presenetita tudi z novimi kreacijami, ki nemudoma postanejo hit. A Pippa si za razliko od sestre, ki bo nekoč postala angleška kraljica, privošči veliko dražje modne kose.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.