Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

To je naslednica Mirande Kerr

Daria Werbowy FameFlynet
Manekenka Daria Werbowy je postala novi obraz španske blagovne znamke Mango in s tem postala naslednica Mirande Kerr, ki je znamko zastopala pred njo.

Daria, ki ima ukrajinske in kanadske korenine, je zadnja v vrsti zvezdnic, ki je postala obraz prepoznavne španske znamke Mango. Pred tem je 29-letna manekenka zastopala prestižno kozmetično hišo Lancôme, zato so pri Mangu več kot ponosni, da bo delala tudi za njih. "Poleg tega, da ima impresivno kariero, je Daria popolna izbira za nas, saj predstavlja prav vse vrednote naše znamke," je povedala Ninona Vila, predstavnica za stike z javnostmi.

Uspešna manekenka z rahlo androgenim videzom, ki so jo odkrili pri 14 letih, se lahko pohvali z delom za številne prestižne znamke; med drugim je sodelovala s Chanelom, Yves Saint Laurentom, Prado in Missonijem.

S podpisom pogodbe za Mango bo tako nasledila Mirando Kerr, pred njo pa so špansko znamko zastopale tudi Milla Jovovich, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Elizabeth Jagger, Penélope Cruz in Diane Kruger.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.