Magazin > Lepota & telo
4209 ogledov

To so zdrave navade vojvodinje Meghan

meghan markle Profimedia
Ima skrivno orožje.

Če si želite takšne sijoče kože in fit postave, kot jo ima britanska vojvodinja Meghan, se le držite njenih "desetih lepotnih zapovedi“.

1. Dan se začne s kozarcem vroče vode z limono
Kozarcu vroče vode dodajte limonin sok in ga spijte še pred zajtrkom. Tako boste pospešili prebavo in krvni obtok. Meghan si po tem ritualu ponavadi privošči ovsene kosmiče z banano in agavinim sirupom, poroča Freundin.

2. Pri roki ima vedno zdrave prigrizke
Za previsoko telesno težo so krivi tudi nezdravi in sladki prigrizki, po katerih smo še bolj lačni kot prej. Zelo težko pa se je odpovedati obroku med glavnimi obroki, zato tako kot Meghan poskrbite, da boste pri roki vedno imeli nekaj zdravega. Vojvodinja prisega na puding s chia semeni in humus s korenjem.

3. Različne aktivnosti
K zdravemu načinu življenja spada tudi telesna aktivnost. Meghan se je že zelo zgodaj začela ukvarjati z jogo, saj je njena mama vaditeljica joge. Žena princa Harryja poleg tega zelo rada teče v družbi svojih štirinožcev in prisega na vadbo, ki jo je oblikoval fitnes guru Sebastien Lagree.

4. Kreativni ventil
Meghan ne hrani le svojega telesa, ampak tudi svojo dušo. To dosega s pisanjem. Včasih je imela celo blog z nasveti za bolj zdrav življenjski stil.

5. Primerna nega za kožo
Meghan zasebno ne nosi veliko ličil, da lahko njena koža diha. "Svoji rutini pravim '5-minutni obraz'. Sestavljena je iz korektorja Touche Éclat, klešč za trepalnice, maskare, rdečila za ustnice in malo rdečila za lička.“

6. Prisega na raznolikost
 Med tednom se nekdanja igralka prehranjuje vegansko, med konci tedna pa se kdaj pa kdaj pregreši. Med počitnicami pa Meghan uživa na polno – tudi v izdelkih iz bele moke, ki se jim sicer izogiba.

7. V kuhanju uživa
Pri Sussexih kuha Meghan, in to z velikim veseljem. Med njenimi specialitetami so makaroni z omako iz bučk in piščanec po filipinsko. Tisti, ki veliko kuhajo, se spoznajo na kakovostna živila. 

8. Eterično olje čajevca
To je njeno skrivno orožje, ki ga s sabo nese tudi na potovanja. Z njim Meghan odpravlja vse težave s kožo – od pikov žuželk do mozoljev.

9. Nadomestek za kofein
Meghan meni, da je veliko bolj učinkovit od kave smuti iz ohrovta, ingverja, jabolka, špinače in limone. 

10. Prehranska dopolnila
Meghan je nekoč opisala svojo jutranjo rutino: "Pripravi zajtrk, nahrani pse, vzemi vitamine.“ Pri Američanih so prehranska dopolnila „v modo“ prišla že veliko prej kot v Evropi. Četudi ne nadomestijo uravnotežene prehrane, pa so za telo zelo koristni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.