Magazin > Lepota & telo
16376 ogledov

Toliko stane torbica Urške Bačovnik Janša

Janez Janša in Urška Bačovnik Nik Rovan
Urška Bačovnik Janša ima dober okus.

Soproga prvaka SDS, Janeza Janše, Urška Bačovnik Janša je v javnosti vedno brezhibno urejena. Kot zdravnica je zelo natančna, kar se opazi tudi pri izboru oblačil in modnih dodatkov. Mamica dveh sinov pa je nedavno dokazala, da so lahko tudi lepi modni kosi poceni.



Janša je na svojem Twitterju delil utrinke obiska v Budimpešti, na eni fotografiji je tudi njegova soproga, ki je belo bluzo in črne hlače dopolnila z roza torbico z zlato verigo. Slovenske novice pišejo, da je torbica iz H&M. Redna cena je 19,99 evrov, na spletu pa jo lahko trenutno kupite že za 13,99.

janša | Avtor: H&M H&M

Komentarjev 15
  • borut08 16:52 28.junij 2018.

    Ce veliko nakrades se pac delas skromnega,da nisi sumljiv in potem ti sestricna placuje luksuz.

  • Avatar Zala
    Zala 14:33 27.junij 2018.

    Gospa, ki je drugače tako natančna, si je za obisk pri predsedniku sosednje države gospodu Orbanu omislila plastično torbico iz H&M. Kdo je tu ovca? Novinarka ali bralci, ki verjamejo tovrstnim pojasnilom. In zakaj je bilo potrebno o tem pisati? ...prikaži več Očitno pravočasna obramba, pred neprijetnimi vprašanji. Navsezadnje, malo me briga koga gospa Bačovnik obiskuje, v kaj je oblečena, kje kupujegarderobo, kaj je in pije ... ipd.

  • Rafaeluss 14:14 27.junij 2018.

    Saj si bral ponarejeno torbico šanel za 13 evrov,