Magazin > Lepota & telo
82 ogledov

Trening za intenzivnejši orgazem

ženska, telo, hlačke Shutterstock
Mišice medeničnega dna so po porodu precej oslabljene, zato je elektrostimulacija priporočljiva za njihovo krepitev.

Elektrostimulacija mišic medeničnega dna krepi mišice mehurja ter tako vpliva na inkontinenco in izboljša funkcijo mehurja, zmanjša boleče menstruacije, izboljša stabilnost kolkov, uravnava prebavo, tako pri moških kot ženskah pa vpliva tudi na prekrvavitev spolnih organov in s tem na povečano vzburjenost,” pravi zdravnica Sanja Malbaša Gošović, vodja centra Teenlifting.

Ženske tako po terapiji doživijo daljši in globlji orgazem, pri stimulaciji prostate pri moških so erekcije čvrstejše in daljše, vnovič pa se pojavijo tudi spontane erekcije.

40 minut vibracij

Trening poteka tako, da si oblečete hlačke za enkratno uporabo, čez pa posebne hlačke za stimulacijo, ki jih terapevtka priklopi na aparat. Med treningom, ki traja okoli 40 minut, sedite sproščeno na stolu. “Najprej boste začutili mravljince, nato pa blage vibracije. Intenziteta in število treningov se določita individualno glede na težavo,” pojasnjuje Malbaša Gošovićeva.

Učinki se pokažejo pri vsakem drugače – za učinek na daljši rok je potrebnih vsaj deset treningov; prva dva tedna pogosteje, potem pa enkrat na teden za vzdrževanje.

Komentarjev 1
  • patron 00:10 03.februar 2013.

    PRIČAKUJEJO VELIK NAVAL....HAHAHA....