Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

V enem tednu do modela

Sportmax Imaxtree
Na modnih počitnicah se lahko naučite modnih veščin. Od 4. julija v Ankaranu.

Modna agencija Avdicija.com že drugo leto zapored za vse potencialne modele pripravlja modno poletno šolo, v kateri se lahko v enem tednu naučite pravih modnih veščin. Vabljeni so vsi, ki jih zanima pisani svet mode. "Lahko pridejo tisti z izkušnjami, ki bi se radi naučili še kaj več, in tudi tisti brez," nam je povedala direktorica Nataša Čampelj. Edina omejitev je le starost; sprejemajo kandidate od 14 do 25 let.

Naučite se poziranja

Naučili vas bodo manekenske hoje, modni fotografi vas bodo učili poziranja, stilistke vam bodo svetovale pri izbiri osebnega stila, vizažistke pa bodo pokazale, kakšne čudeže lahko dela make up. "Dekleta bomo naučili, kaj se da narediti z dobrim ličenjem, deležna bodo stilske preobrazbe ter izvedela bodo, kako se obnašati pred fotografskim objektivom in videokamero," je pojasnila Čampljeva in dodala, da "gre za druženje in spoznavanje novih razsežnosti modnega sveta. Pri tem jim bosta pomagali Sabina Remar, ki bo spregovorila o zdravem načinu življenja, in Neža Marolt, ki bo delila izkušnje o sodelovanju na lepotnih tekmovanjih." Vrhunec šolanja bodo udeleženke prve skupine doživele zadnji dan, ko jih bo v Sečoveljskih solinah fotografiral priznani fotograf iz Beograda Vladimir Bačlija. Za popotnico na nadaljnji poti vsak model dobi fotografije za svoj book (predstavitveno knjigo) in veliko izkušenj.

Prijave do 6. julija

  • Kdaj? Prva skupina od 4. do 9. 7. (dekleta), druga skupina od 11. do 16. 7. (dekleta in fantje).
  • Kje? Vila Ankaran.
  • Cena in prijave: povprašajte na agenciji, prijave do 6. julija.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.