Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

V pomlad z novo podobo

1/31
Žurnal24 main
"Prišla je pomlad in jaz si želim novega videza!" nam je ob prijavi na preobrazbo zaupala Natalija. In dobila ga je. Ali vam je všeč, pa presodite sami.

Natalija nam je zaupala, da se je na preobrazbo prijavila zaradi razočaranja nad prejšnjimi frizerskimi mojstri, ki jim nikakor ni uspelo doseči barvnega odtenka, ki si ga je sama tako želela. Je uspelo nam?

Pričeska
Močno si je želela naravnega svetlega odtenka, a je po krajšem posvetovanju le pristala na primernejšo, svetlo barvo z bakrenim odsevom. Čeprav je sama že nekaj časa razmišljala o takšni barvni spremembi, jo je sprva skrbelo, da odtenek vendarle ne bo pretemen. Ko pa se je barva sprala z las, je bila tudi ta skrb odveč. Striženje je bilo tokrat minimalno, fizer je Nataliji odstranil le uničene konice in ji naredil novo obliko.

Ličenje
Vizažistka Mirjam je Nataliji sprva prekrila nepravilnosti, nanesla tanko plast pudra in ji naredila svež mladosten make-up s poudarkom na očeh. Zasenčila jih je v kombinaciji svetlega in temnega modrega odtenka, jih obrobila in poudarila trepalnice. Še malo šminke ter rdečila na lička in Natalija je bila pripravljena na spomladanski potep.



Natalija PRED preobrazbo


Natalija PO preobrazbi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.