Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Victoria pokazala še eno punčko

Victoria Beckham Juan Rico/Fame Pictures
Victoria Beckham je te dni lansirala novo kolekcijo, za katero je navdih poiskala kar v sami sebi. "Spet sem našla notranje dekle in jo uporabila v kolekciji," pravi zvezdnica.

Victoria je kolekciji visoke mode, ki je med strankami zelo popularna, dodala novo, bolj dekliško verzijo. Kolekcijo, ki je cenovno dostopnejša, je poimenovala Victoria by Victoria Beckham in ima pridih deklice, ki se skriva v 37-letni zvezdnici. "Mojim strankam sem hotela ponuditi kose, ki so malce cenejši in hkrati kažejo drugo plat moje osebnosti. Navdih sem poiskala v risani junakinji Emily the Strange, ki ji družbo delajo štiri mačke, kolekcija pa je izpeljana tudi iz deklice v meni," je za novo izdajo revije InStyle povedala Victoria.

Victorijine kreacije so postale že pravi hit, v njenih kosih pa se odlično počutijo tudi zvezdnice, seveda pa jih najraje nosi prav lastnica sama. Oblikovalka pravi, da se najbolje počuti v glamurozni toaleti. "Vsaka ženska potrebuje dobro večerno obleko, ki lepo poudari vse njene čare, tako sede kot stoje. Hkrati pa se mora v njej počutiti lepo in samozavestno," je povedala in dodala, da so najlepše obleke tiste, ki imajo brezčasno noto in jih lahko nosiš leta in leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.