Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

Z barvami v poletje

Poletna torbica,  23.90 EUR
1/7
PopoKoki
Novo, barvito, živahno, poletno, unikatno in ročno izdelano – tudi takšne so lahko torbice, torbe, drobižnice in drugi modni dodatki, v katere lahko kaj spravimo.

"Naše ustvarjanje se je začelo tako, da smo vse zaljubljene v barve in nismo nikjer našle torbice, ki bi nam bile všeč. Pa smo dobile idejo, da si jih sešijemo same," je o začetku popikokic povedala Nika Kosič. Izdelki so kmalu navdušili tudi njihove prijateljice; naročil je bilo vedno več in tako je iz ljubezni do ustvarjanja nastala prava mala proizvodnja torbic, denarnic, drobižnic in še česa.

Le umetno usnje

Dekleta se prilagodijo željam stranke, tako da lahko izbirate med različnimi materiali, barvami, dodatki in velikostmi. "Ponudbo si lahko ogledajo pri nas v trgovinici ali na spletu, lahko pa izdelamo tudi čisto po naročilu. Uporabljamo le umetno usnje, da smo prijazne naravi, izbira blaga pa temelji na pisanih barvah," pravi Nika.

Starostne meje ni

Hit letošnjega poletja so prav gotovo majhne poletne torbice in pohajkovalke, med strankami pa se najdejo prav vse generacije. "Veliko povpraševanja po naših izdelkih je med mladimi mamicami, sicer pa starostna meja ne obstaja, saj so primerni za vse, ki so radi unikatni in živahni," je sklenila popikokica Nika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.