Magazin > Lepota & telo
48 ogledov

Z eleganco Lisce v pomlad

1/37
Žurnal24 main
Na modnem spektaklu v prestižni dvorani Grand Hotela Union je Lisca predstavila modne smernice perila in kopalk za pomlad in poletje 2009.

Za nove Liscine modele so poskrbele kreatorke Melita Letnar, Maja Ratajc, Suzana Gorišek, Marjana Češnjevar ter Jerca Guštin. Na modni pisti smo lahko opazili nekatera znana slovenska imena, kot so Iris Mulej, ki se je predstavila nekaj modelov nove Liscine kolekcije, Helena Blagne, Murat in Jose so zapeli publiki, Sanja Grohar pa je vodila in povezovala dele modne revije. Med slovensko smetano, ki se je zbrala na prireditvi smo lahko opazili znanega modnega oblikovalca Milana Gačanoviča, voditeljico Barbaro Drnač in Jasno Kuljaj, pevko Špelo Grošelj in Andreja Šifrerja, radijsko voditeljico Ota Roš, vsestransko Jeleno Kovačevič in še in še.

Modni dogodek je tokrat zaznamovala črno-bela eleganca, ki se je v najbolj prestižni liniji zaključila v lesketu srebra. V nekaj izhodih so nam lepotice predtavile kolekcijo Lisca Fashion – ženstveno in modno perilo z veliko čipkami, vezeninami in minimalističnimi dodatki. Sledilo je trendovsko perilo Cheek by Lisca v barvitih odtenkih turkizne, roza in rumene. Prefinjeni modeli linije Lisca Selection so s pravo mero prosojnosti poskrbeli za neustavljivo privlačnost in samozavest, Drzna kopalna moda je bila predtavljena v črnini in srebru z zelo dodelanimi detajli v lesku kovine, z nenavadnimi izrezi, ki še bolj poudarjajo zapeljive linije ženskih oblin. Vsi modeli perila in kopalk so bili oblikovani iz najfinejših materialov, kot so francoska čipka, saten, nojevo perje…

Na reviji so poskrbeli za odlično povezovanje različnih linij, neverjeten light-show ter plesne in glasbene nastope med samimi kolekcijami. Pred prireditvijo so si gostje lahko privoščili šampanjec ali dva, po koncu revije pa je bilo za vse lačne poskrbljeno z najbolj izbrano hrano ter pijačo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.