Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Z gojzarji v službo

Zanimivi dodatki bodo letos na čevljih hit. (Foto: Imaxtree)
1/6
Žurnal24 main
Letos bo mrgolelo plesnih čeveljcev, koničastih salonarjev in različnih gležnarjev.

Rdečkastorjava, kostanjeva in koralna barva, izbrani toni modre ter olivna, bela, bež in siva barva so po mnenju modne oblikovalke  Nike Ravnik - niOke barve obutve letošnje jeseni.

Superge v poslovni svet
Klasične superge znamke Converse, večne adidaske in v Sloveniji vse popularnejše uniseks superge podjetja Startas se s svojo večno preprostostjo
prebijajo tudi v poslovni svet. Te bomo lahko po mnenju modnih oblikovalcev na moških videvali v kombinaciji s poslovnimi oblekami ali pa v
športno-elegantni kombinaciji za prosti čas. Elegantni čevlji za k obleki ostajajo nepogrešljiv del moške omare – letošnjo jesen bodo le še bolj sijoči.

Prihaja divji zahod

“Salonarji z visoko kvadratno ali trapezasto peto z dodatkom čipke bodo brez dvoma nepogrešljiv kos letošnje jesenske obutve,” meni Ravnikova. Gležnarji vseh slogov, z nizko ali visoko peto se bodo izražali prek ekstravagantnih in elegantnih linij, manjkali ne bodo niti resasti dodatki v slogu divjega zahoda.

Seksi škornji nad koleni
“Odkar so se zvezdnice svetovnega kova – na primer Kate Moss in Sienna Miller – na rdečih preprogah pojavile v škornjih, ki segajo čez kolena, so ti tudi pri nas postali prava uspešnica. V kombinaciji z oprijetimi kavbojkami in širokim puloverjem boste videti seksi, a ne provokativno,” pravi Ravnikova.

Pohodni za vsak dan
“Urbani moški škornji, ki prekrivajo gležnje in na prvi pogled delujejo kot pohodni čevlji, so hit letošnje jeseni,” meni Ravnikova. Ti bodo po mnenju modnih stilistov poželi pravi uspeh, saj se lahko pohvalijo ne le s svojo športnoelegantno zasnovo, temveč tudi z izjemno uporabnostjo v prihajajočih hladnih mesecih.

Sam svoj čevljar
“To jesen nikakor ne boste zgrešili s predelavo vintage obutve,” svetuje Ravnikova. Okrasite svoje čevlje, salonarje, gležnarje, škornje ali superge z zanimivimi retro vzorci. Nepogrešljiv dodatek ostaja pentlja.

Da bodo vaši čevlji lepi dalj časa, upoštevajte nasvete iz galerije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.