Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Z oblačili do vitkejše postave

kombinacija Žurnal24 main
Letos je zelo modno kombinirati različne vzorce, na primer rožo na rožo, pravi modna oblikovalka Maja Štamol. "Pogosta kombinacija so tudi črte in pike, kar nam lahko pomaga pri prikrivanju drobnih napak na postavi," dodaja.

Drobni motivi za močnejše

"Vzdolžne črte na spodnjem oblačilu (hlačah ali krilu) na primer postavo ožajo, vodoravne zgoraj pa zgornji del, ki je morda v primerjavi s spodnjim neskladen, razširijo," razlaga. Tiste z močnejšo postavo posezite po drobnih pikah in manjših rožah, saj, kot še dodaja sogovornica, vsi veliki vzorci postavo širijo.

Dva svetova v enem

Poleg kombinacije različnih vzorcev se bosta dva svetova srečala tudi na enem oblačilu. Na enem kosu oblačila se bosta bohotila živalska potiska zebre in geparda ali kombinacija večjih in manjših geometrijskih likov.

Kombinacijo fotografirajte

Vsekakor ni pametno slediti modnim trendom za vsako ceno, ampak povzeti tisto, kar nam je blizu, in tako, kot znamo, pravi Štamolova. Če kdaj niste prepričani o svojih kombinacijah, vam svetuje, da se fotografirate ali posnamete, z ogledom posnetkov pa boste lažje presodili, ali je bila izbira pravilna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.