Magazin > Lepota & telo
52 ogledov

Za bolj poskočen seks

jagode Shutterstock
Živila, kot so avokado in vrtne jagode, lahko delujejo kot afrodiziak, ki pa jih je v hrano priporočljivo vključiti tudi zaradi drugih koristnih učinkov za naše zdravje ...

Avokado je odlična hrana za telo, obenem pa tudi koristno za vaš libido. Vsebuje nenasičene maščobe in nizek nivo nasičenih maščob, zato je ob vsem skupaj odličen tudi za srce in arterije. Dejstvo je, da vse tisto, kar omogoča močno bitje srca, posledično vodi v to, da kri kroži po vsem telesu in vseh pravih mestih … Zanimivo dejstvo, ki ga je pri tem vredno omeniti, je to, da so moški s srčno boleznijo dvakrat bolj nagnjeni k erektilni disfunkciji.

Jagode so rdeče barve in rdeča je obenem tista barva, za katero je študija iz leta 2008 pokazala, da izžareva najbolj seksualno konotacijo. Moškim se po izsledkih iz omenjene študije zdijo bolj seksi tiste ženske, ki nosijo rdečo barvo in ne zelene ali modre … Jagode so obenem odličen vir folne kisline. Uživanje slednjih pa, glede na izsledke verodostojnih študij, izvedenih na Univerzi v Kaliforniji, vpliva na povišano število spermijev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.