Magazin > Lepota & telo
15 ogledov

Za torbice zapravila 50 tisoč dolarjev

Nicki Minaj FameFlynet
Ameriška raperka Nicki Minaj je priznala, da je nora na modo in prestižne znamke, zato za svojo garderobo na mesec zapravi ogromno denarja. Prejšnji mesec je recimo odštela kar 50 tisoč dolarjev.

Nicki ne vzbuja pozornosti samo zaradi glasbe, temveč tudi zaradi svojih zanimivih oprav, s katerimi preseneča na vsakem koraku. A 29-letna raperka ni bila vedno tako modno "ozaveščena". V svojih najstniških letih je prisegala na široke majice in običajne kavbojke in šele čez nekaj let se je spoznala s petkami in ličili. "Prej se nikoli nisem urejala. Ko pa sem na sebi končno imela ličila, jih nisem hotela odstraniti, počutila sem se tako glamurozno!" se svojih prvih "damskih" dni spominja Nicki.

Umetne trepalnice so nuja

Zdaj pa si zvezdnica sploh ne predstavlja dneva brez osnovnih ženskih pripomočkov, še več, ne mine dan, da si ne bi nadela lasulje in umetnih trepalnic. "Kadar ne nosim umetnih trepalnic, se počutim nago," je razložila in dodala, da jo stilsko najbolj navdihuje japonski oblikovalec Shojono Tomo, ki tudi skrbi za njene unikatne oprave.

Tako kot vsaka ženska pa se tudi Nicki ne more upreti torbicam in jim podleže na vsakem koraku. Prejšnji mesec je za modne dobrote zapravila kar 50 tisoč dolarjev (približno 37 tisoč evrov), večina denarja pa je šla za Vuittonove torbice. "Kupila sem si jih celo tono! Če si mlado dekle iz Queensa, si moraš narediti zalogo teh torbic," je svoj nakup pojasnila simpatična pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.