Magazin > Lepota & telo
46 ogledov

Zaradi česa se ženska počuti seksi

noge, britje, gladke noge Shutterstock
Visoke petke, živo rdeča šminka in "push-up“ nedrček niso več na vrhu lestvice stvari, zaradi katerih se ženske počutijo seksi.

Časi so se spremenili, prav tako želje in potrebe, zato se je lestvica malce spremenila. Tri stvari, zaradi katerih se ženske počutijo seksi, so tako sedaj gladke noge, novo seksi spodnje perilo in komplimenti, ki jih dobijo za svoj videz. Trojico je na prva mesta postavilo kar 80 odstotkov žensk.

Na seznamu so se znašli tudi najlonke, parfum, visoke petke, nalakirani nohti, dvignjeni lasje in celo požirek vina, je pokazala raziskava spodnjega perila Boux Avenue v Veliki Britaniji.

Predstavnica podjetja Lisa Bond je povedala, da je neverjetno, da tako subtilne spremembe vplivajo na seksapil pri ženskah. "Do sedaj smo na vpliv, ki ga daje spodnje perilo, gledali podcenjujoče, ti rezultati pa so prikazali samozavest ženske današnjega časa.“

Raziskava je še pokazala, da ena od dvajsetih žensk vsak dan vloži ogromno truda v to, da bi se počutila seksi. Še vedno pa se zelo velik odstotek žensk, ki želijo videti zapeljivo, ne odreče visokim petam in rdeči šminki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.